Directie


Even voorstellen,

Vanaf 01 augustus 2023 zal ik als directeur van kindcentrum de Glundering in Haelen, werkzaam zijn. Een mooie uitdaging en kans waarin ik samen met mijn nieuwe collega’s en (onderwijs)partners een bijdrage mag leveren aan het verder ontwikkelen van eigentijds en betekenisvol onderwijs.

Mijn naam is Jeroen Lendfers. Ik ben 47 jaar en werk ruim 23 jaar fulltime in het onderwijs.
Samen met mijn echtgenote Sonja, zoon Sam en onze hond Ferry woon ik in Kerkrade. In mijn vrije tijd sport ik graag, speel ik basgitaar, onderneem ik veel leuke dingen met familie en vrienden en ga ik graag op vakantie met mijn gezin.

Na het behalen van mijn onderwijsbevoegdheid aan de PABO in Heerlen ben ik gestart als leerkracht op een basisschool. Na 6 jaar met veel plezier gewerkt te hebben in het basisonderwijs maakte ik de overstap naar het voortgezet speciaal onderwijs in Heerlen, waar ik eerst als docent en later als teamleider/ interne begeleider het onderwijs verzorgde aan kinderen met een gedragsbeperking.
Tot aan de zomervakantie heb ik 4 jaar gewerkt als adjunct-directeur van de Catharinaschool in Heerlen. Een (voortgezet) speciaal onderwijsschool voor leerlingen met een verstandelijke en/ of leer beperking.

Als directeur van de Glundering zet ik me in voor een open en transparante communicatie met ouders, verzorgers, kinderen, partners en het schoolteam. 
Wanneer u vragen heeft of iets wilt weten, neem dan gerust contact op met de school of loop even binnen. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn om u te woord te staan dan maken we een vervolgafspraak.

Hartelijke groet,


Jeroen Lendfers